4es Jornades nacionals de patrimoni etnològic. La memòria popular

4es Jornades nacionals de patrimoni etnològic. La memòria popular 30/10/2018

Els propers dies 9 i 10 de novembre se celebrarà a la Roca del Vallès les 4es Jornades nacionals de patrimoni etnològic, que es dedicaran a La memòria popular i que estan organitzades pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de la Roca del Vallès, l’associació El Llibre de la Vida, L’Arada Creativitat Social, Univers d’Històries i l’Arxiu de la Memòria Popular de la Roca del Vallès.

La jornada donarà el tret de sortida amb la conferència inaugural, a càrrec de Massimiliano Bruni, de l’Archivio Diarístico Nazionale, i s’estructurarà al voltant de 3 blocs, dedicats a la gestió de la memòria popular, moderat per Anna Jarque; a les comunitats locals i la memòria, moderat per Dolors Pujols, i a la dimensió personal de la memòria, moderat per Josep M. Tanco, en què es presentaran projectes com ara el Museu de la Paraula del Museu Valencià d’Etnologia, el blog de l’associació El Llibre de la Vida, i la tasca d’entitats i institucions com Carrutxa o el Museu de la Pesca, entre d’altres.

Per consultar-ne el programa definitiu i inscriure-s’hi:

http://cultura.gencat.cat/ca/departament/estructura_i_adreces/organismes/dgcpt/05_documents_i_recursos/02_jornades_estudis_leg/02_recerca_proteccio/patrimoni_etnologic/ 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.