L’Institut d’Estudis Penedesencs, inclòs en els grups de treball per a la redacció de la Carta del Paisatge del Garraf i del Pla Territorial Parcial del Garraf

L’Institut d’Estudis Penedesencs, inclòs en els grups de treball per a la redacció de la Carta del Paisatge del Garraf i del Pla Territorial Parcial del Garraf 30/10/2018

A partir d’aquest mes de novembre, l’Institut d’Estudis Penedesencs s’inclourà en els grups de treball per a la redacció de la Carta de Paisatge del Garraf i del Pla Territorial Parcial del Garraf, impulsats per la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal del Garraf.

La col·laboració de l’Institut d’Estudis Penedesencs en aquests grups de treball comptarà amb la coordinació del Dr. Josep Antoni Herrera i Sancho, un dels membres fundadors de l’entitat, que recollirà les aportacions específiques d’un equip de voluntaris especialistes en paisatge, membres de l’Institut d’Estudis Penedesencs.  

Aquesta col·laboració és una continuació de la tasca de l’Institut d’Estudis Penedesencs en la redacció de treballs previs, estudis i edicions dels diferents catàlegs de paisatge aprovats i publicats fins al moment que afecten l’àmbit territorial del Penedès.

 

Fotografia: Vista del Garraf des del cim del Calamot. Autor: Albert Sanfeliu. C BY-NC-ND 2.0. Font: Flickr.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.