La XI Trobada de Centres d’Estudis i d’Estudiosos d’Eramprunyà, dedicada a la cuina del territori

La XI Trobada de Centres d’Estudis i d’Estudiosos d’Eramprunyà, dedicada a la cuina del territori 09/10/2018

+ de 1.000. Històries de Sant Climent de Llobregat organitza l’onzena edició de la XI Trobada de Centres d’Estudis i d’Estudiosos d’Eramprunyà, que en aquesta ocasió porta per títol “Cuina i territori”. La Trobada es durà a terme el 20 d’octubre al Casal de Cultura de Sant Climent de Llobregat i compta amb la participació del Centre d’Estudis de Gavà, el Grup Tres Torres de Viladecans, el GREHIC i el Centre d’Estudis Beguetans.

Durant tot el dia es presentaran ponències i comunicacions dedicades a la cuina a les poblacions de l’antiga baronia d’Eramprunyà (Gavà, Begues, Sant Climent de Llobregat, Viladecans, Castelldefels, Sant Boi de Llobregat...), des de la vessant històrica, antropològica, etnològica, econòmica, etc.

A més d’aquestes xerrades, durant la trobada també s’hi podran veure diferents exposicions, dedicades a l’exposició de fruits del camp de Viladecans o la fàbrica de llevats de Viladecans, entre d’altres.

Tothom que vulgui assistir a la trobada s’hi pot inscriure enviant les dades personals a l’adreça 11.trobada.eramprunya@gmail.com. La inscripció és gratuïta, amb l’excepció del dinar, que té un preu de 25€.

La Trobada comptaamb la col·laboració de la CCEPC i de l'Associació d'Amics del Museu de Gavà i amb el suport de l'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat, l'Ajuntament de Gavà i l'Institut Ramon Muntaner.

Trobareu el programa complet de la trobada al document adjunt a aquesta notícia.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.