Activitats divulgatives sobre la Línea dels Directes al Museu del Ferrocarril de Móra la Nova

Activitats divulgatives sobre la Línea dels Directes al Museu del Ferrocarril de Móra la Nova 09/10/2018

El proper divendres 12 d’octubre, a dos quarts de set de la tarda, l’Associació per la Preservació del Patrimoni Ferroviari Industrial (APPFI) durà a terme al Museu del Ferrocarril de Móra la Nova unes activitats divulgatives al voltant de la Línia dels Directes, que s’emmarcaran en les Jornades Europeees de Patrimoni 2018.

L’acte d’inauguració comptarà amb la presència de Francesc Xavier Moliné Rovira, alcalde de Móra la Nova; M. Carme Jiménez, directora de l’Institut Ramon Muntaner, un representant del CERE  i de Jordi Sasplugas Deu, president de l'APPFI.

Seguidament, el geògraf Joan Alberich realitzarà la xerrada "Els dipòsits de locomotores de vapor a Espanya. El cas de Mora la Nova", a partir dels resultats d’un projecte d’investigació Estudi realitzat amb el suport de l'APPFI, el Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre, Amics i Amigues de Riba-roja i l'Institut Ramon Muntaner.

Per acabar, també es presentarà el llibre 1893.. i el tren va arribar a Nonasp, publicat per l'Associació Amics de Nonasp, que anirà a càrrec dels seus autors, José María Ràfales Vidal i Mario Rius Roc.

Durant aquesta activitat es podrà veure el plafó dedicat a la restauració del vagó cisterna històric PRfhv 52.045 de CAMPSA que es va poder veure a l’última edició del RECERCAT.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.