Manresa acull una jornada dedicada a la internacionalització de la cultura popular i tradicional

Manresa acull una jornada dedicada a la internacionalització de la cultura popular i tradicional 02/10/2018

El Departament de Cultura i la Fira Mediterrània de Manresa han organitzat per al 6 d’octubre una jornada dedicada a la internacionalització de la cultura popular i tradicional. La jornada, que tindrà lloc al Museu de la Tècnica de la capital del Bages, té com a objectiu reflexionar sobre la promoció d’intercanvis culturals de qualitat fora de Catalunya.

L’obertura de la jornada, a les quatre de la tarda, anirà a càrrec de Lluís Puig, director del Programa per al Desenvolupament de Projectes Culturals d’Àmbit Internacional del Departament de Cultura, i de Maria Àngels Blasco, directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural i presidenta de l’Institut Ramon Muntaner, seguida de la conferència “Ajuts per a desplaçaments fora de Catalunya per dur a terme activitats i projectes relacionats amb la cultura popular i tradicional catalana, a càrrec d’Olga Brea, tècnica de la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural.

La jornada continuarà amb diverses taules rodones dedicades a la visió dels programadors de fires i festivals internacionals, experiències d’internacionalització i la xarxa de casals catalans a l’exterior.

Aquesta és una activitat oberta al públic, fins al límit de l’aforament.

Trobareu el programa complet de la jornada al document adjunt a aquesta notícia.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.