El II Congrés de l’Institut d’Estudis Comarcals del Montsià, dedicat a la protohistòria a la comarca

El II Congrés de l’Institut d’Estudis Comarcals del Montsià, dedicat a la protohistòria a la comarca 18/09/2018

L’Institut d’Estudis Comarcals del Montsià dedica el seu segon congrés, que es durà a terme els dies 26 i 27 d’octubre al Museu de les Terres de l’Ebre, a Amposta, a la Protohistòria a la comarca del Montsià.

L’objectiu d’aquest congrés és presentar els estudis recents sobre protohistòria de la comarca, interpel·lant a les administracions perquè la seva implicació amb el patrimoni vagi més enllà i la comarca pugui ser un punt vertebrador per entendre la societat i el territori protohistòric.

El congrés està estructurat al voltant de diverses ponències, dedicades a l’estat de la qüestió de la recerca sobre la protohistòria al Montsià, l’origen, formació i evolució del delta de l’Ebre durant l’època, la gestió museística del patrimoni arqueològic protohistòric a les Terres de l’Ebre, o la distribució territorial dels poblats protohistòrics, entre d’altres, i compta mb la participació d’arqueòlegs i investigador com Joan Sanmartí (UB), Maria del Mar Villalbí (Museu de les Terres de l’Ebre) o el Grup de Recerca Arqueològica de la Mediterrània i Proper Orient (GRAMPO), de la UAB.

L’Institut d’Estudis Comarcals del Montsià ha allargat el termini per presentar propostes de comunicacions fins al 30 de setembre. Les inscripcions tenen un preu general de 10€ i de 5€ per a jubilats i estudiants. També hi ha la possibilitat de reservar el dinar del dissabte 27 d’octubre, que tindrà un preu de 16€.

Trobareu el programa complet del congrés al document adjunt a aquesta notícia.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.