Es convoca el Primer Concurs de composició coral Joan Maragall

Es convoca el Primer Concurs de composició coral Joan Maragall 05/09/2018

L’Associació Família de Joan Maragall i Clara Noble, amb la col·la­boració de la Biblioteca de Catalunya i la Institució de les Lletres Ca­talanes i el patrocini d’Òmnium Sarrià-Sant Gervasi i Cementiris de Barcelona, convoca la primera edició del Concurs de composició coral Joan Maragall amb la doble finalitat de promoure la creació musical entorn de l’obra literària de Joan Maragall i de contribuir a proveir de repertori de qualitat els cors del país i d’arreu.

El Concurs de composició coral Joan Maragall es vincula a la Fes­ta de l’Ametller Florit. L’obra guanyadora de cada edició del con­curs s’estrenarà en el marc de la Festa de l’Ametller Florit de l’any següent. La propera edició se celebrarà el diumenge 10 de febrer de 2019 a les 12h al Cementiri de Sant Gervasi i la Coral Sant Jordi, conjuntament amb el Cor Jove de la Coral Sant Jordi, en faran la cloenda coral i estrenaran l’obra premiada.

La dotació del concurs és de 1.000 €i també comporta l'edició de l'obra guanyadora. El termini per presentar-hi composicions acaba el 31 d'octubre de 2018.

Podeu consultar les bases d'aquest concurs a l'enllaç http://www.joanmaragall.cat/ca/altres-activitats/primer-concurs-de-composicio-coral-joan-maragall

 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.