Arxiu d’imatges de l’Observatori del Paisatge

Arxiu d’imatges de l’Observatori del Paisatge 05/09/2018

Us presentem l’Arxiu d’Imatges de l’Observatori del Paisatge. És un eina dinámica per produir, compartir, difondre i fer circular imatges dels paisatges de Catalunya, amb la finalitat de promoure el coneixement, l’estudi, la conscienciació, la gestió i l’ordenació del paisatge. Actualment, té un fons de 1.500 imatges digitals dels paisatges contemporanis catalans procedents de l’activitat de l’Observatori a més d’aportacions d’altres institucions, entitats, fotògrafs i particulars.

Es tracta d’un portal accesible a tothom i que permet catalogar i compartir fotografies de paisatge de tothom que ho desitgi. És una eina en constant actualització i oberta a col·laboracions.

L’Arxiu s’ha desenvolupat gràcies a la participació de l’empresa Aigües del Ter Llobregat, concessionària de la Generalitat SA, que col·labora des de fa uns anys amb l’Observatori del Paisatge.

Objectius: Sensibilitzar, compartir, dinamitzar comunitats, catalogar i preservar.

Un dels aspectes més rellevants és que permet la col·laboració de tothom qui ho vulgui: des de la inclusió d’imatges via web, a l’apartat “Penja la teva foto”, fins a enviar comentaris sobre imatges ja catalogades, per exemple si es detecten dades descriptives incorrectes.

Al document adjunt a aquesta notícia hi trobareu més informació del projecte, així com a l'adreça centre.documentacio@catpaisatge.net i a l'enllaç http://arxiu.catpaisatge.net.    

Esperm que gaudiu de les imatges de l’Arxiu i que us animeu a col·laborar-hi.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.