Els centres d’estudis continuen amb la convocatòria de beques i premis de recerca local

Els centres d’estudis continuen amb la convocatòria de beques i premis de recerca local 18/07/2018

Aquestes últimes setmanes, cinc centres d'estudis han obert sengles convocatòries de premis i beques a la recerca. En primer lloc, cal destacar els premis Arnau de Palomar 2018, convocats pel Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar i que consten de les modalitats d’investigació, recerca juvenil, pintura, narrativa breu, documental fotogràfic i, com a novetat, un premi per a instagramers.  La dotació total dels premis és de 3.900€, a repartir entre les diferents modalitats. El termini s'acaba el 15 d’octubre de 2019. Per a més informació: https://www.irmu.org/centers/call/188.

D’altra banda, el Centre d’Estudis del Bages també ha obert la convocatòria de dues beques més. En primer lloc, convoca el Premi Antoni Esteve 2018 per a estudis sobre la Catalunya central, que compta amb una dotació de 1.500€; en segon lloc, es troba el Premi revista Dovella Treball de Recerca per a Joves 2018, que premiarà amb 300€ un article sobre el treball de recerca realitzat per un o més estudiants de batxillerat o cicles formatius durant el curs 2017-2018 que estudiï qualsevol aspecte de la Catalunya Central. En ambdós casos, el termini per presentar-hi sol·licituds acaba el 16 de setembre de 2018. Per a més informació: http://www.irmu.org/centers/call/190 i https://www.irmu.org/centers/call/189.   

L’Institut d’Estudis del Baix Cinca és l’entitat convocant de la XXIX Beca d'investigació Amanda Llebot, que s’atorga al millor projecte d’investigació sobre qualsevol tema que tingui com a marc de referència el Baix Cinca (llengua, història, geografia, economia, etnologia, ciències, etc.). La dotació del premi és de 1.000€ i s’hi poden presentar treballs fins al 31 d’octubre de 2018. Per a més informació: http://www.irmu.org/centers/call/191.  

A més, també cal anomenar l’ajuda d'investigació del Centre d'Estudis Lliterans 2018, destinada a estudiants universitaris i recent graduats, i que es destinarà al millor projecte de recerca sobre qualsevol tema relacionat amb la comarca de la Llitera o de qualsevol dels seus municipis.. La dotació d'aquesta ajuda és de 1.000€. El termini per presentar-s’hi acaba el 15 d’octubre de 2018. Més informació: http://www.irmu.org/centers/call/192.

Per últim, el CEIC Alfons el Vell ha convocat les seves beques per al 2018, que consten de quatre ajudes a la investigació per tal de promoure estudis sobre qualsevol aspecte referit a les ciències socials i humanitats (patrimoni cultural, art, literatura, història, etc.), el medi ambient o altres temes d’interès científic que tinguen per objecte la comarca de la Safor o el conjunt de les Comarques Centrals Valencianes. Aquestes beques tenen una dotació total de fins a 6.000 euros, a distribuir entre els treballs seleccionats i s’hi poden presentar sol·licituds fins al 30 de setembre de 2018. Per a més informació: https://www.irmu.org/centers/call/193.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.