L'Institut Ramon Muntaner mostra el seu condol per la mort de Joan Josep Marca

L'Institut Ramon Muntaner mostra el seu condol per la mort de Joan Josep Marca 19/06/2018

El dilluns 18 de juny va traspassar a Tarragona, de forma sobtada, Joan Josep Marca, president de la Fundació Mútua Catalana.

Nascut a Tarragona l'any 1940, Marca va ser un dels impulsors de la Fundació Mútua Catalana, ocupant-ne el càrrec de president des de la seva creació. Llicenciat en Ciències Econòmiques, la seva trajectòria professional sempre va estar lligada al món de les assegurances, especialment des de la Mútua d'Assegurances de Tarragona, de la qual va sorgir posteriorment la Fundació Mútua Catalana, la principal entitat privada dedicada al mecenatge a les comarques de Tarragona.

Tot i la seva vinculació professional al món de les assegurances, Marca també ha destacat per la seva relació amb el món de la cultura tarragonina, de la qual en va ser un dels principals mecenes, fet que el va portar a rebre la distinció de Fill Predilecte de Tarragona el passat mes de gener.

Des de l'Institut Ramon Muntaner ens sumem a les mostres de condol pel traspàs de Joan Josep Marca, lamentant la pèrdua d'un gran impulsor de la cultura a les comarques tarragonines.

 

Fotografia: Juan Segovia. Fundació Mútua Catalana.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.