XI Trobada de Centres d’Estudis de Lleida, la Franja, Aran i Andorra

XI Trobada de Centres d’Estudis de Lleida, la Franja, Aran i Andorra 23/05/2018

El dissabte 16 de juny se celebrarà a l'Aula Didàctica d'Isona i Conca Dellà la XI Trobada de Centres d’Estudis de Lleida, la Franja, Aran i Andorra, organitzada per la CCEPC, l’Institut Ramon Muntaner i el Centre d’Estudis d’Isona i Conca Dellà amb la col·laboració d’aquests centres, l’Institut d’Estudis Ilerdencs i la Diputació de Lleida.

La trobada començarà a dos quarts de deu del matí i consistirà en la presentació de projectes de la CCEPC i de l’Institut Ramon Muntaner, prestant especial atenció a l’inventari de danses vives, la xerrada “30 anys de projectes i il·lusions”, a càrrec del Centre d’Estudis d’Isona i Conca Dellà i la presentació de projectes de centres d’estudis. L’activitat finalitzarà amb una visita a Covet i a Isona i amb un dinar de germanor.

L'assistència a la trobada és gratuïta, prèvia inscripció i oberta a tots els/les membres de les entitats. Per a poder fer les previsions adients, la data màxima per a confirmar l'assistència a la jornada i al dinar és el divendres 8 de juny. L’organització assumeix un dinar per a cada entitat assistent. Preu del menú: 15€.

Trobareu el programa de la jornada al document adjunt a aquesta notícia.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: CCEPC. Tel. 93-3248585, ext.131. A/e: ccepc@iec.cat 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.