L’IRMU regala entrades per a l’espectacle “Ramon Muntaner i els Entença” del Litterarum

L’IRMU regala entrades per a l’espectacle “Ramon Muntaner i els Entença” del Litterarum 15/05/2018

L’Espectacle “Ramon Muntaner i els entença” de la Cia. Carlos Garrido (Illes Balears) tindrà lloc en el marc del Litterarum 2018 que se celebrarà del 24 al 27 de maig a Móra d’Ebre, juntament amb la Fira del Llibre Ebrenc.

Anticipant-nos a l’inici de commemoració dels quinze anys de l’Institut Ramon Muntaner i gràcies a la gentilesa dels organitzadors de Litterarum (Ajuntament de Móra d’Ebre i Institució de les Lletres Catalanes) des de l’IRMU us oferim la possibilitat, si sou membres d’un centre d’estudis, d’assistir a una de les dues representacions de dissabte 26, a les deu i a un quart de dotze de la nit.

Només cal que feu un tuit amb l’etiqueta #litterarumramonmuntaner o que pengeu un comentari al nostre mur de Facebook indicant de quin centre d’estudis sou i si heu assistit en alguna ocasió a la fira del llibre ebrenc o a Litterarum.

Les reserves es faran per estricte ordre d’arribada dels missatges. Tenim 2 entrades dobles per a la representació de les 22 hores i 3 per a la de les 23.15. Les entrades es lliuraran a la porta del Castell 11 minuts abans del començament de l’espectacle.

Aprofitem per recordar-vos que els dies 29 i 30 de juny celebrarem a Móra la Nova la V Jornada Institut Ramon Muntaner que serà el tret de sortida oficial de la commemoració dels quinze anys de la constitució de l’IRMU. Us hi esperem!


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.