27 comunicacions al voltant de l’aigua presentades a la XII Trobada d’Entitats de Recerca Local i Comarcal del Maresme

27 comunicacions al voltant de l’aigua presentades a la XII Trobada d’Entitats de Recerca Local i Comarcal del Maresme 08/05/2018

El passat 5 de maig de 2018 es va celebrar a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Dosrius la XII Trobada d’Entitats de Recerca Local i Comarcal del Maresme, organitzada pels centres d’estudis del Maresme, l’Arxiu Comarcal del Maresme, l’Ajuntament de Dosrius, l’Institut Ramon Muntaner i la CCEPC.

A la trobada, que girava al voltant de l’aigua com a recurs vital, social, cultural i econòmic al Maresme s’hi van presentar un total de vint-i set comunicacions, a més de la ponència marc, s’hi va tractar l’aigua des de diferents perspectives (històrica, social, econòmica, antropològica) i vinculada a diferents moments històrics del Maresme. La suma de totes aquestes aportacions converteix la publicació d'aquestes trobades, que es presentarà el proper any, en una obra de referència per a la gestió de l’aigua a la comarca.

La propera edició tindrà lloc el dia 27 d'abril de 2019 a Cabrils, amb el Col·lectiu El Bou i la Mula com a entitat amfitriona. En aquesta ocasió, el tema a partir del qual s’estructurarà la trobada serà el Patrimoni Cultural Immaterial del Maresme.

 

Fotografia: Marc Bosch de Doria


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.