El delta de l’Ebre, protagonista dels Tastes de Patrimoni Primavera 2018

El delta de l’Ebre, protagonista dels Tastes de Patrimoni Primavera 2018 17/04/2018

L'edició de primavera dels Tastets de Patrimoni d'enguany, organitzats per la Biblioteca Pública de Tarragona i per l'Institut Ramon Muntaner (IRMU), estaran dedicats al Delta de l'Ebre. Concretament donaran a conèixer, entre el mes d’abril i el de juny i a través de dues conferències i d'una sortida cultural, els mitjans de transport al Delta del segle XX i el Festival Deltebre Dansa.

Aquest dimecres, 18 d’abril, a les 19 hores, tindrà lloc a la Biblioteca Pública de Tarragona, la conferència  ”Va, qui ve? Els mitjans de transport al Delta del segle XX” a càrrec de Salomé Mulet, Salvador Fornós i Elena Fabra, que parlarant dels llaüts, el vapor Anita, la tartana del Corxero, l’autobús dels bonos i Lo Carrilet.

“El Festival Deltebre Dansa i el seu impacte mediàtic” és el títol de la segona conferència, que es durà a terme el dimecres 9 de maig a les set de la tarda al mateix lloc. La xerrada, que anirà a càrrec d’Elena Fabra i Vèrtex, anirà al voltant d’aquest festival, tot un exemple de creixement i arrelament al territori.

Els Tastests de Patrimoni Primavera 2018 es tancaran el dissabte 9 de juny, amb una sortida cultural a Deltebre en què es visitarà el local d’Amics del Carrilet, l’exposició de barcasses i l’Obrador de Deltebre Dansa.

Les conferències sempre són d'assistència lliure. La sortida té un preu de 30 euros i inclou el dinar i els desplaçaments dels participants des de Tarragona. Les inscripcions es poden fer a la Secció Local de la Biblioteca de Tarragona i a l’adreça electrònica bptarragona.cultura@gencat.cat


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.