Crida a la participació del Dia de l’Associacionisme Cultural 2018

Crida a la participació del Dia de l’Associacionisme Cultural 2018 10/04/2018

Com cada any des de 2014, la Generalitat de Catalunya convoca per al dia 4 de juny una nova edició del Dia de l’Associacionisme Cultural, amb l’objectiu de posar en valor el pes i la força de l’associacionisme cultural català.

D’aquesta manera, des de l’Institut Ramon Muntaner animem els centres i instituts d’estudis locals i comarcals de Catalunya a què participin a les Jornades de Portes Obertes previstes de l’1 al 3 de juny de 2018, per tal d’acostar els ciutadans als equipaments culturals gestionats per associacions, convidar-los a entrar i fer-los partícips de la important tasca de difusió cultural que realitzen les entitats del país.

El Departament de Cultura farà difusió de les propostes rebudes a través dels seus canals habituals: xarxes socials, pàgina web, mapa interactiu, etc., a més de l’etiqueta #DASC2018 per tal de difondre les activitats del Dia de l’Associacionisme Cultural a les xarxes socials, a través de la qual també se’n podrà fer una cerca a l'Agenda Cultural del Departament de Cultura.

A més, cal recordar que enguany també se celebra l'Any Europeu del Patrimoni Cultural, per la qual cosa també s’anima a que les entitats que vulguin presentar propostes per al #DASC2018 també s’hi adhereixin a través d’una casella inclosa per a l’ocasió al formulari de presentació de propostes. D'aquesta manera s’evita que les entitats hagin de fer dues peticions.

El formulari d’inscripció al #DASC2018 i a l’Any Europeu del Patrimoni Cultural el trobareu a l’enllaç http://cultura.gencat.cat/ca/departament/estructura_i_adreces/organismes/dgcpt/03_associacionisme/05_Dia-Associacionisme/formulari2018/.

Per a més informació: http://cultura.gencat.cat/ca/departament/estructura_i_adreces/organismes/dgcpt/03_associacionisme/05_Dia-Associacionisme/


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.