L’aigua, protagonista de la XII Trobada d’Entitats de Recerca Local i comarcal del Maresme

L’aigua, protagonista de la XII Trobada d’Entitats de Recerca Local i comarcal del Maresme 04/04/2018

El proper 5 de maig de 2018 se celebrarà a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Dosrius la XII Trobada d’Entitats de Recerca Local i Comarcal del Maresme, organitzada pels centres d’estudis del Maresme, l’Arxiu Comarcal del Maresme, l’Ajuntament de Dosrius, l’Institut Ramon Muntaner i la CCEPC.

En aquesta edició, la trobada gira al voltant de l’aigua com a recurs vital, social, cultural i econòmic al Maresme. S’iniciarà amb la ponència “L’aigua transversal al Maresme”, a càrrec de Joan Manel Riera, biòleg, educador i director de l’Escola de Natura del Corredor (ENC) i seguirà amb la presentació de comunicacions relacionades amb els elements naturals, patrimonials i antròpics vinculats a l’aigua dolça al Maresme: fonts, basses i safareigs, pous i mines, molins, pous de glaç, infraestructures hidràuliques, rieres i torrents,... que han deixat petja a la comarca. Després del dinar, la trobada es tancarà amb una visita a la Casilla Courtain de Dosrius, coneguda com la Mina.

Tant la sessió matinal com la visita comentada de la tarda són activitats obertes al públic general. Per a més informació: arxiu@dosrius.cat i/o acmaresme.cultura@gencat.cat.

Trobareu el programa complet de la trobada a l’arxiu adjunt a aquesta notícia.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.