Projecte Ribera d’Ebre Viquipèdia

Projecte Ribera d’Ebre Viquipèdia 19/03/2018

La secció de Cultura Digital del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre ha organitzat dues sessions formatives per donar a conèixer el Projecte Ribera d’Ebre Viquipèdia. Les sessions seran el 23 de març a la Biblioteca Comarcal de la Ribera d’Ebre i el 24 de març a la Biblioteca de Flix. L’horari d’ambdues sessions serà de 10.30 a 13.30 h.

L’objectiu principal del projecte és crear un grup de viqui-voluntaris de la Ribera d’Ebre que treballin plegats per introduir a la Viquipèdia en català el màxim de referències informatives sobre la comarca. El CERE, com a entitat de referència en la recerca de molts aspectes de la Ribera d’Ebre, és qui ho lidera però tothom que vulgui, soci o no de l’entitat, pot formar part d’aquest grup que ara iniciarà aquest projecte i que el CERE coordinarà perquè de forma semestral tots els participants voluntaris ajudin a augmentar la presència d’informació ben referenciada i veraç de la nostra comarca a Internet a través de la gran enciclopèdia digital ca.viquipedia.org.

Aquesta activitat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Móra d’Ebre i de l’Ajuntament de Flix, a través dels seus serveis de biblioteca municipal, i el suport del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i l’Institut Ramon Muntaner.

Qui estigui interessat en inscriure’s en una de les dos sessions ho pot fer personalment a la Biblioteca Comarcal de Móra d’Ebre si es vol assistir a Móra d’Ebre, o a la Biblioteca Municipal de Flix si es vol assistir a la sessió de Flix, o enviant un correu electrònic a l’adreça culturadigital@riberadebre.org o cere@riberadebre.org ABANS DEL 21 DE MARÇ. Places limitades a 15 persones per sessió.

Trobareu el programa de les sessions formatives a l’arxiu adjunt a aquesta notícia.

 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.