IX Jornades d’Etnobotànica en Llengua Catalana

IX Jornades d’Etnobotànica en Llengua Catalana 28/02/2018

La Societat Andorrana de Ciències i el Laboratori de Botànica de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona organitzen les IX Jornades d’Etnobotànica en Llengua Catalana, que tindran lloc enguany a Canillo (Andorra), els dies 6, 7 i 8 de juliol del 2018.

Les Jornades d’Etnobotànica en Llengua Catalana són uns congressos organitzats cada dos (tres al principi, en un cas excepcional) anys pel laboratori esmentat, sempre amb la col·laboració d’altres institucions i entitats públiques i privades, amb la intenció de facilitar el contacte i l’intercanvi d’informació entre investigadors, estudiosos i aficionats de l’etnobotànica que s’expressen en la nostra llengua.

Les anteriors edicions varen tenir lloc a Torrent (l’Horta), l’any 2001, a Viladrau (Osona) l’any 2004, a Xixona (l’Alacantí) l’any 2006, a Artà (Mallorca) l’any 2008, a Amposta (El Montsià) l’any 2010, a Ibi (l’Alcoià) l’any 2012, a Llívia (Cerdanya) l’any 2014 i a Ciutadella (Menorca) l’any 2016. En aquesta ocasió, la trobada es celebra a Andorra, en concret a la parròquia de Canillo, amb una activitat prevista a la Vall d’Incles i on comptem amb la col·laboració en la seva organització amb el comú de Canillo.

Adjunt a aquest correu hi trobareu un full d’inscripció, que cal enviar a l’adreça j.etnobotanica.cat@gmail.com abans del 24 de juny de 2018. La inscripció és gratuïta. El termini de presentació dels resums de les comunicacions ho farà el dia 17 de juny del 2018. No s’acceptarà la presentació de comunicacions sense la presentació del resum dins del termini establert.

Per a més informació:  j.etnobotanica.cat@gmail.com.

 

Fotografia: Institut d'Estudis Vallencs.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.