XIV Premi Llibresebrencs.org de relats curts a Internet per a jóvens ebrencs

XIV Premi Llibresebrencs.org de relats curts a Internet per a jóvens ebrencs 13/02/2018

Com cada any, la Fira del Llibre Ebrenc, organitzada pel Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre, l'Ajuntament de Móra d'Ebre i l'Institut Ramon Muntaner, convoca el Premi Llibresebrencs.org de relats curts a Internet, destinat a jóvens vinculats a les comarques ebrenques (Ribera d'Ebre, Terra Alta, Baix Ebre, Montsià, Priorat, Baix Cinca, Matarranya, Ports i Maestrat).

En aquesta catorzena edició, es continuarà amb el sistema de doble votació, amb quatre categories cadascuna segons l’edat dels participants. La primera votació serà la del jurat, amb un premi de 150€ per categoria, i la segona, de votació popular a través de l’APP Wattpad, en la qual tindrà premi (2 vals de Xanascat) el relat més votat per la gent també de cada categoria.

El termini per presentar-hi els relats, que s'han d'enviar per correu electrònic a l'adreça puntjove@riberaebre.org, acaba el 23 d'abril de 2018. El veredicte només es donarà a conèixer durant la XV Fira del Llibre Ebrenc, el dissabte 26 de maig de 2017, a les 17.30h, a la plaça de la Cultura de Móra d'Ebre, on es farà el lliurament de premis.

Trobareu les bases completes del premi al document adjunt a aquesta notícia.

Per a més informació: www.llibresebrencs.org

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.