Premis Treballs de final de grau sobre cooperativisme 2017-2018

Premis Treballs de final de grau sobre cooperativisme 2017-2018 19/12/2017

La Fundació Roca i Galès, que té com a objectius l’estudi i la promoció del cooperativisme a Catalunya i dels seus principis i valors i el coneixement i defensa del patrimoni natural i del benestar social dins l’àmbit cultural català, ha convocat tres premis als millors treballs de final de grau sobre cooperativisme presentats durant el curs 2017-2018.

 

Aquests premis s’han convocat conjuntament amb la Universitat de Lleida, la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat de Vic i volen impulsar la realització de treballs de final de grau (TFG) sobre aspectes relacionats amb el cooperativisme. Més concretament, la convocatòria de la Universitat de Vic va destinada a treballs que tractin aspectes relacionats amb el cooperativisme i les metodologies d’educació i d’aprenentatge cooperatiu.

 

Les tres convocatòries tenen una dotació de 500€ cadascuna i es publicarà un resum de cada treball a la revista Cooperació catalana. El termini per presentar-hi sol·licituds és el 15 de novembre de 2017, en els tres casos.

 

Per a més informació: http://www.rocagales.cat/premis/frg-tfg/.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.