Presentació de les actes del X Congrés de la CCEPC “Recursos i territori. Perspectiva històrica i nous equilibris”

Presentació de les actes del X Congrés de la CCEPC “Recursos i territori. Perspectiva històrica i nous equilibris” 04/12/2017

El proper 15 de desembre, a les set de la tarda, es durà a terme a la sala d’actes de la Delegació del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya al Bages-Berguedà, a la Casa Lluvià, (C/ de l’Arquitecte Oms, 5) de Manresa la presentació de l’edició de les Actes del X Congrés de la CCEPC “Recursos i territori. Perspectiva històrica i nous equilibris”, realitzat a la capital del Bages del 21 al 23 d’octubre de 2016. Presentaran les Actes Carles Riba Romeva, vicepresident de la CCEPC, i Ignasi Cuadros Vila i Oriol Fort Marrugat, curadors de l’edició.

La presentació de les Actes anirà seguida de la conferència “La transició energètica al Bages”, a càrrec de Genís Riba Sanmartí, doctor enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya, que s’inclou dintre del programa del congrés obert – cicle de conferències “Recursos i territori. Perspectiva històrica i nous equilibris”.

Trobareu el sumari i la informació d'aquesta publicació a l'enllaç http://www.irmu.org/centers/publication/574


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.