El Recercat 2018 tornarà a exposar projectes de centres d’estudis

El Recercat 2018 tornarà a exposar projectes de centres d’estudis 21/11/2017

La XIV edició del Recercat. Jornada de Cultura i Recerca Local se celebrarà a Manresa els dies 13, 14 i 15 d'abril de 2018.

Com en l'anterior edició, oferim als centres d’estudis la possibilitat d’enviar-nos informació del projecte vinculat a l’entitat que se seleccioni, per tal que des de l’IRMU produïm uns pòsters-lones de 100 X 70 cm per tal de crear una exposició a l’interior de la carpa del Recercat. Un cop finalitzi la jornada, els centres d’estudis es podran emportar el pòster amb el compromís que el tornin a facilitar per a la propera edició. L’objectiu d’aquesta iniciativa és mostrar la diversitat de projectes que estan realitzant els centres i institut d'estudis locals i comarcals dels territoris de parla catalana.

Els centres d’estudis que estiguin interessats a participar-hi han de fer arribar a l’IRMU un document de Word en què s'hi indiqui eltítol del projecte, la descripció (d'un total de 3.500 caràcters amb espais), 5 imatges en format .jpg, indicant-ne una petita descripció i el fons de procedència de cadascuna, i els logos que hi hagin d’aparèixer. El text haurà d’haver estat corregit lingüísticament.

Totes les entitats que estiguin interessades en realitzar aquest pòster, caldrà que envieu dita informació, amb les imatges i els logos, a l'adreça merce@irmu.org abans del divendres 23 de febrer de 2018.

En principi, aquesta convocatòria només està oberta als centres que no van fer un pòster l'any passat: si això canvia, ho farem saber de seguida.

A l'enllaç http://www.irmu.org/projects/recercat/7 podeu consultar els pòsters de projectes de centres d'estudis que es van presentar l'any passat, a la tretzena edició del Recercat, que es va dur a terme a Reus.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.