Nou número dels Plecs d'història local, dedicat als instituts d’estudis provincials

Nou número dels Plecs d'història local, dedicat als instituts d’estudis provincials 21/11/2017

Amb el dossier “Instituts d’estudis i àmbit provincial: trajectòria i actualització” es presenta aquest nou número dels Plecs d'història local, suplement d'història local de la revista "L'Avenç" editat per l'IRMU i la CCEPC. El primer article del dossier es dedica als instituts provincials durant el franquisme, va signat per Narcís Figueras (UOC) i Josep Santesmases (CCEPC) i va seguit d’un text a càrrec de Manuel Lladonosa, de la Universitat de Lleida, amb el títol “La creació de l’Institut d’Estudis Ilerdencs”. L’autor de l’últim dels tres articles del dossier és Gustau Muñoz, assagista, traductor i editor, amb l’estudi “La Institució Alfons el Magnànim – Centre Valencià d’Estudis i Investigació”.

Per complementar el dossier, l’apartat de Patrimoni es dedica al fons de la biblioteca de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, a càrrec de Sílvia Farrús, tècnica del Servei de Patrimoni Bibliogràfic i Documental de l’IEI. Per últim, les seccions de ressenyes i de tria de novetats donen un ampli panorama de les publicacions d’història local més recents. Aquest número dels Plecs d'història local suplementa el número 439 de la revista L'Avenç.

Trobareu el pdf complet dels Plecs d'història local 167, a més de tots els números anteriors, a http://www.irmu.org/projects/plecs.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.