XIV Trobada d’entitats i associacions culturals de l’antiga diòcesi de Tortosa (Terres de l’Ebre, Priorat, Franja, Maestrat i Ports)

XIV Trobada d’entitats i associacions culturals de l’antiga diòcesi de Tortosa (Terres de l’Ebre, Priorat, Franja, Maestrat i Ports) 17/11/2017

El proper dissabte 25 de novembre es durà a terme a Pena-roja (el Matarranya), la XIV Trobada d’entitats i associacions culturals de l’antiga diòcesi de Tortosa (Terres de l’Ebre, Priorat, Franja, Maestrat i Ports), organitzada per l’institut Ramon Muntaner, la CCEPC i l’Ajuntament de Pena-roja.

La trobada començarà a un quart d’onze del matí, amb la taula rodona: “Aprendre des de la proximitat, a través de la cultura i amb el món local com a referent”. Aquesta taula rodona pretén aproximar els centres educatius a la recerca i projectes realitzats des dels centres d’estudis conscients de la importància d’arribar als temes globals a través del coneixement del món local, de la proximitat. Per a fer-ho comptarem amb la presència d’Assís Torres, pedagog d'ARTRA; Viqui Carles, fundadora i copropietària  de l’empresa Gubiana dels Ports, i Óscar Cid,  fundador i exdirector del Camp d’Aprenentatge del Delta de l’Ebre. Modera i participa: Josep F.  Moragrega, del Centre d’Estudis Ribera d’Ebre.

L’activitat continuarà amb la presentació de projectes, com la commemoració dels 80 anys de la Batalla de l’Ebre el 2018, a càrrec de Marc March i Màrius Pont, de l’Associació Amics i Amigues de l’Ebre; el projecte de la Gelada del 56. Grup Terres de Cruïlla, o la segona edició de les Jornades de la Comissió Cívica de Patrimoni del 2018, a càrrec d’Albert Curto, membre de la Comissió Cívica de Patrimoni Terres de l’Ebre, entre d’altres.

Posteriorment, hi haurà un dinar de germanor al Bar Restaurant Sociedad, que té un preu de 10€. Cal fer reserva a l’adreça merce@irmu.org abans del dia 23 de novembre. El pagament es farà  el mateix dia de la jornada. A més, també es projectarà el documental Rural-link, a càrrec de Joves Dinamitzadors  Rurals, i es podrà visitar l’exposició "Memòria glaçada. La gelada del 56", que estarà ubicada al Saló Cultural (Carrer de Teruel, s/n).


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.