Congrés obert. “Recursos i territori. Perspectiva històrica i nous equilibris”

Congrés obert. “Recursos i territori. Perspectiva històrica i nous equilibris” 30/10/2017

Entre octubre i desembre de 2017 es duran a terme les conferències del Congrés Obert – Cicle de Conferències “Recursos i territori. Perspectiva històrica i nous equilibris”, organitzat per la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana i l’Institut Ramon Muntaner i que complementa el X Congrés de la CCEPC celebrat, sota el mateix títol, a Manresa l'octubre de 2016.

El cicle consistirà en deu conferències que es duran a terme a les poblacions de Móra la Nova, Gelida, Argentona, Sant Feliu de Llobregat, el Pont de Suert, Àger, Sabadell, Riudoms, Torrebesses i Manresa i que analitzaran des de diferents perspectives, els recursos del territori que la societat necessita per sobreviure: des de la visió històrica sobre el seu ús, passant pels conflictes i solucions que ha generat la seva explotació, fins a arribar a propostes, des de disciplines científiques i tècniques, per al seu tractament més sostenible en el futur.

Al Congrés Obert hi participaran experts com Jordi Martí-Henneberg, Jordi Serra i Massansalvador, Rosa Congost, Carles Riba, Joan Vallès, Antoni Pol, Jaume Barceló, Josep M. García Álvarez-Coque i Genís Riba Sanmartí.

Al document adjunt trobareu el programa complet del congrés obert.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.