14es. Trobades Culturals Pirinenques. L’economia muntanyenca al Pirineu

14es. Trobades Culturals Pirinenques. L’economia muntanyenca al Pirineu 23/10/2017

El proper dissabte 28 d’octubre se celebraran a la Sala Multimèdia La Bergerie, de Santa Llocaia (la Cerdanya), les 14es. Trobades Culturals Pirinenques, organitzades per la Societat Andorrana de Ciències, el Centre d’Estudis Aranesi, l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu, l’APPMC/APPMQ, l’Institut d’Estudis Ceretans, el Casal del Conflent, el Centre Cultural Català del Vallespir, el Centre d’Estudis Rbagorçans, l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell, l’Àmbit de Recerques del Berguedà, el Centre d’Estudis Comarcals del Ripollès i els Amics de Besalú i el seu Comtat.

Les Trobades, sota el títol “L’economia muntanyenca al Pirineu”, aplegaran estudiosos de tot l’àmbit pirinenc, que presentaran una vintena de ponències, dedicades, entre d’altres, a l’economia ramadera a l’Andorra moderna, les estacions d’esquí com a eina de dinamització econòmica, la indústria del ciment del Berguedà, les estructures sanitàries a la Cerdanya o la colònica minera de la Pinyosa a Vallmanya (el Conflent).

Aquesta activitat es complementarà amb una visita guiada al Museu de la Cerdanya i amb la presentació del llibre Art i història al Pirineu: 13es. Trobades Culturals Pirinenques.

Trobareu el programa complet de les trobades al document adjunt a aquesta notícia.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.