Cultura Viva 2017. Antropologia dels carrers: La ciutat patrimonialitzada

Cultura Viva 2017. Antropologia dels carrers: La ciutat patrimonialitzada 23/10/2017

Dintre del programa Cultura Viva 2017, coordinat per l’Observatori del Patrimoni Etnològic de Catalunya, amb l’objectiu de donar a conèixer els resultats de les recerques científiques sobre temes etnològics que es fan a Catalunya, l’Institut Català d’Antropologia, junt amb el Grup de Recerca sobre Exclusió i Controls Socials i l’Observatori d’Antropologia del Conflicte Urbà, ha organitzat una presentació per al proper dijous 26 d’octubre, que es durà a terme a les sis de la tarda a la Sala Gran de la Universitat de Barcelona (C/ de Montalegre, 6-8).

 

Amb el títol "Antropologia dels carrers: La ciutat patrimonialitzada", l'activitat s'estructura a partir de la presentació dels següents projectes de recerca dels grups de treball de l’Institut Català d’Antropologia:

  • Les setze portes de Collserola. L’experiència d’un parc metropolità de Barcelona de principis de segle XXI. El cas de Vallcarca-Penitents, a càrrec de Meritxell Sucarrat (Grup Perifèries Urbanes).
  • Limen 4. Rec Comtal: una arqueologia social a Barcelona, a càrrec de Roger Sansi (Grup Etnogràfic dels Espais Públics)
  • Les fogueres de Sant Joan i la cultura infantil de carrer a Barcelona, a càrrec de Manuel Delgado, Maria Carmen Reyes i Helena Fabré (Grup Religió, Ritual i Poder i Grup Etnografia dels Espais Públics / Observatori d’Antropologia del Conflicte Urbà – OACU).
Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.