Curs. El Vallès: festa, cultura popular i patrimoni cultural immaterial

Curs. El Vallès: festa, cultura popular i patrimoni cultural immaterial 18/09/2017

Com cada any, la Fundació Bosch i Cardellach, conjuntament amb altres centres d'estudi del Vallès, el CORE Patrimoni Cultural de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i amb el suport de l'Institut Ramon Muntaner (IRMU), a organitzat un nou curs de tardor per continuar aprofundint en el coneixement històric del territori del Vallès.

En aquesta ocasió, el curs porta per títol “El Vallès: festa, cultura popular i patrimoni cultural immaterial” i vol tractar diferents aspectes de la festa al Vallès, en tant que es pot considerar un dels pilars de la identitat local i comarcal.

El curs va dirigit a professors, estudiants i ciutadania en general. Constarà de sis sessions a càrrec d'historiadors, especialistes en l'època i en el coneixement del nostre territori, que ens oferiran les seves recerques, en alguns casos inèdites, relatives a les festes populars i tradicions vallesantes. La sessió inaugural serà el dia 18 d'octubre a Sentmenat, a la Societat Coral La Glòria, a càrrec de Salvador Palomar. La resta de conferències seran entre el 25 d'octubre i el 29 de novembre de 2017, els dimecres de 19 a 21h a la seu de la Fundació Bosch i Cardellach de Sabadell. A més a més de les ponències teòriques s'organitzarà una sortida, per tal de descobrir el patrimoni cultural immaterial de Gallecs, a Mollet del Vallès.

El preu del curs és de 20€ per a totes les sessions (15€ per a estudiants de la UAB, majors de 65 anys, membres i/o socis dels centres d'estudis de la Comissió Organitzadora) i gratuït per al professorat adherit al Pla de Formació de Zona del Departament d'Ensenyament. El desplaçament i despeses derivades de les sortides anirà a compte dels assistents. Hi ha la possibilitat d’assistir només a sessions soltes, cadascuna de les quals tindrà un preu de 5€ (quota reduïda: 3€).

Per a l'assistència a les 6 sessions es requereix inscripció prèvia (atès que l'aforament és limitat, s'atendran les inscripcions per ordre d'arribada). Secretaria de la Fundació Bosch i Cardellach (www.fbc.cat) de dilluns a dijous, de 16 a 21 h i divendres de 9 a 14h, o trucant al tel. 93 725 85 64, o per correu electrònic secretaria@fbc.cat

Aquest curs està inclòs en el Pla de Formació de Zona del Departament d'Ensenyament i gratuït per al professorat. Es certificarà l'assistència.

 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.