VI Trobada de Centres d’Estudis del Camp de Tarragona, la Conca de Barberà i el Priorat. El bandolerisme català en l’època moderna

VI Trobada de Centres d’Estudis del Camp de Tarragona, la Conca de Barberà i el Priorat. El bandolerisme català en l’època moderna 04/08/2017

El 21 d’octubre de 2017, al Convent de les Arts d’Alcover, es durà a terme la VI Trobada de Centres d’Estudis del Camp de Tarragona, la Conca de Barberà i el Priorat, organitzada per l’Institut Ramon Muntaner, la CCEPC i, en aquesta ocasió, el Centre d’Estudis Alcoverencs.

Aquesta edició de la trobada porta per títol “El bandolerisme català en l’època moderna” i comptarà amb sengles conferències de Valentí Gual i Agustí Alcoverro i amb la taula rodona “El bandolerisme, un fet dinamitzador?”, en què hi intervindran  Lluís Obiols,  de l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell i l’ Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell; Jordi Tura, director del Museu  Etnològic del Montseny  la  Gabella, i  Joan Ferreres, del Centre d’Estudis del Maestrat. La moderació de la taula anirà a càrrec de Jaume Camps,  Centre d’Estudis Alcoverencs.

L’activitat continuarà amb la presentació de projectes per part dels centres d’estudis i acabarà amb una visita al Convent de les Arts d’Alcover.

A dos quarts de tres hi haurà un dinar de germanor al Restaurant El Àlamo. Preu del dinar: 17€.

Trobareu el programa de la jornada al document adjunt a aquesta notícia.

Fotografia: Claustre del Convent de les Arts. Alcover. Autor: Carles Fargas

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.