Jornada d’Etnologia a les Comarques de Tarragona 2017

Jornada d’Etnologia a les Comarques de Tarragona 2017 01/08/2017

El poper 16 de setembre es durà a terme a l’Arxiu de la Ciutat de Reus la Jornada d’Etnologia a les Comarques de Tarragona 2017, organitzada per l’ITA. Associació d’Antropologia, el Departament de Cultura i l’Institut Ramon Muntaner.

Després de la inauguració de la jornada, a dos quarts de deu, es presentarà la ponència inaugural, a càrrec del Dr. Lluís Calvo Calvo (Director de la Delegació del CSIC a Catalunya), amb el títol "L'Etnologia a Catalunya, passat i present. Línies de recerca emergents i perspectives de futur", seguida d’una segona ponència, a càrrec de Salvador Palomar i Abadia (Centre de Recerca i Difusió del Patrimoni Etnològic i la Memòria Històrica-Carrutxa): “L’Etnologia a les comarques de Tarragona”.

Posteriorment, Rafael Folch Monclús, de la Direcció General de la Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural, i Elena Espuny Arasa, de l’Institut Ramon Muntaner (IRMU), parlaran de L’etnologia a l’administració. Després de dinar, també es presentaran Experiències sobre el terreny: Els inventaris immaterials del patrimoni, amb Pepa Subirats, de l’Inventari del Patrimoni Immaterial de les Terres de l’Ebre, i Àngels Travé Ràfols, de l’Inventari del Patrimoni Immaterial del Penedes.

La Jornada es tancarà amb un Laboratori d’Idees, presentacions de curta durada 5/10 minuts de diferents recerques i estudis que estan o bé en la seva fase inicial o bé en fase de projecte.

Per a més informació i inscripcions: ita@itantropologia.cat.

 

Fotografia: Diables de Reus. Autor: Gerard Reyes. CC BY-NC-ND 2.0. Font: Flickr.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.