El cooperativisme, eix temàtic del nou número dels Plecs d'història local

El cooperativisme, eix temàtic del nou número dels Plecs d'història local 10/07/2017

Ja ha sortit el número 166 dels Plecs d'història local, suplement d'història local de la revista L'Avenç, editat per l'Institut Ramon Muntaner i la CCEPC. En aquesta ocasió, el dossier porta per títol "Avatars socials de les relacions de treball", i, a més de l’editorial signada per Antoni Gavaldà (Fundació Roca i Galès i URV), compta amb els següents articles: "El cooperativisme català a la indústria vidriera. Economies de transició, 1893-2010", a càrrec de Jordi Ibarz i Martín Iturralde (Universitat de Barcelona); "Consumidors i productors: un pas endavant cap al cooperativisme integral", a càrrec de Miguel Garau Rolandi (Universitat de Barcelona),  i "Solidaritats i conflictivitats en la història cooperativa de la Barceloneta", a càrrec de Santiago Gorostiza i Emma Alari (Memòria Obrera de la Barceloneta).

L'habitual apartat de patrimoni també fa referència al cooperativisme, amb l'article "Carn i pedra, el patrimoni cooperatiu", de Marc Dalmau i Torvà (Cooperativa La Ciutat Invisible). El número es complementa amb les seccions de ressenyes bibliogràfiques, tria de novetats també bibliogràfiques, agenda i noticiari.

Podeu consultar el pdf complet d'aquest número dels Plecs al document adjunt a aquesta notícia. Recordeu que també estan disponibles els pdfs d'aquest número i els anteriors a http://www.irmu.org/projects/plecs.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.