Jornada. Reptes i oportunitats de la recerca local a Barcelona

Jornada. Reptes i oportunitats de la recerca local a Barcelona 06/06/2017

El dissabte 17 de juny se celebrarà al Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona la jornada Reptes i oportunitats de la recerca local a Barcelona, organitzada per l’Institut dels Passats Presents i l’Arxiu Municipal de Barcelona, amb la col·laboració de la CCEPC  i de l’Institut Ramon Muntaner.

Es tracta d’una jornada destinada a donar a conèixer la situació actual dels estudis sobre memòria històrica dels barris de la capital catalana. Les sessions seran una oportunitat per posar en comú les experiències dels centres de recerca i els investigadors sobre la història dels barris de Barcelona i els recursos municipals en matèria d’arxius al servei de la ciutat. La trobada està adreçada, en particular, als membres de centres d’estudis i investigadors i, en general, a totes aquelles persones interessades en la recerca sobre història de Barcelona.

L’activitat s’estructurarà al voltant de diverses ponències, dedicades a la trajectòria recent de la recerca local a Barcelona i a la tasca de l’Institut Ramon Muntaner, de la CCEPC i de l’Arxiu Municipal de Barcelona, i també d’una sèrie de taules rodones, en què es debatran temes com les aportacions dels centres d’estudis a la recerca i difusió de la història de Barcelona, els fons d’imatges en la recerca local sobre els barris i la revolució digital i els nous perfils investigadors.

Tothom que vulgui assistir a la jornada té temps fins al 14 de juny de 2017 per inscriure-s’hi a la direcció del Sistema Municipal d’Arxius (93 402 76 07 / arxcap@bcn.cat), indicant-hi nom i cognoms, adreça electrònica, telèfon de contacte i, si escau, entitat vinculada.

Trobareu el programa d’aquesta jornada al document adjunt a aquesta notícia.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.