X Trobada de Centres d’Estudis de Lleida, la Franja, Aran i Andorra

X Trobada de Centres d’Estudis de Lleida, la Franja, Aran i Andorra 05/06/2017

El dissabte 10 de juny se celebrarà a la seu de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, a Lleida, la X Trobada de Centres d’Estudis de Lleida, la Franja, Aran i Andorra, organitzada per l’IEI, la CCEPC i l’Institut Ramon Muntaner.

La Trobada començarà a dos quarts d’onze del matí amb la conferència “Aproximació als centres d’estudis de Lleida, la Franja, Aran i Andorra. Dades dels últims anys”, a càrrec de Josep Rubió, del Centre d’Estudis de les Garrigues. Seguidament, es duran a terme les presentacions dels projectes de la CCEPC i de l’IRMU, del 50è aniversari de l’Agrupació Cultural la Femosa, del projecte “El Tronc de Nadal” de l’Institut d’Estudis del Baix Cinca i del nou Centre d’Estudis de la Noguera.

A dos quarts d’una del migdia, es durà a terme la taula rodona “Possibilitats de col·laboració entre els centres d’estudis i els centres educatius”, amb la participació de Raül Manzano (Centre de Recursos Pedagògics del Segrià) i de Meritxell Amorós (graduada en Pedagogia per la URV i col·laboradora en projectes de l’IRMU). Moderarà la taula Eduard Trepat (Centre d’Estudis Comarcals del Segrià).

L’acte acabarà amb una visita a la biblioteca de l’Institut d’Estudis Ilerdencs i amb un dinar al pati de l’IEI.

L'assistència a la trobada és gratuïta, prèvia inscripció i oberta a tots els/les membres de les entitats. Per a poder fer les previsions adients, la data màxima per a confirmar l'assistència a la jornada i al dinar és el dimecres 7 de juny.

Per a més informació i inscripcions: CCEPC. Tel. 93-3248585, ext.131. A/e: ccepc@iec.cat


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.