El Museu Marítim de Barcelona i l’Institut Ramon Muntaner convoquen el XVIII Premi de Recerca Josep Ricart i Giralt

El Museu Marítim de Barcelona i l’Institut Ramon Muntaner convoquen el XVIII Premi de Recerca Josep Ricart i Giralt 30/05/2017

El Museu Marítim de Barcelona i l’Institut Ramon Muntaner (IRMU) han convocat la XVIII edició del Premi de Recerca Josep Ricart i Giralt. El guardó vol fomentar les investigacions en el camp de les ciències socials relacionades amb el patrimoni i la cultura marítima a les terres de parla catalana, és per això que la temàtica del premi és aquest patrimoni i cultura marítima vist des del punt de vista de les ciències socials (història, biografia, etnologia, sociologia, economia...).

Segons les bases, es poden presentar a la convocatòria persones individualment o en equip. El treball que opti al premi, dotat amb 6.000 euros i la publicació del resultat de la recerca dins la col·lecció Estudis del Museu Marítim de Barcelona, ha de tenir una durada de realització d’un any i s’ha de presentar a concurs fins el dia 30 de juny de 2017 al Registre General del Consorci de les Drassanes Reials i Museu Marítim de Barcelona.

Pel que fa als criteris que el jurat valorarà a l’hora d’escollir l’únic treball guanyador, les bases apunten, entre d’altres, l’interès científic del projecte presentat, la metodologia del treball, l’interès de la proposta des del punt de vista de la innovació o de l’ interès general. Aquest jurat estarà format per quatre persones: una proposada pel Museu Marítim, una altra per l’IRMU i dues personalitats més de reconegut prestigi en el camp de la cultura marítima, i donarà a conèixer el seu veredicte a finals del mes de setembre d’enguany.

Trobareu les bases del premi a l'enllaç http://www.irmu.org/irmu/call/153


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.