III Trobada d’Entitats d’Estudis del Vallès. El primer terç del segle XX al Vallès

III Trobada d’Entitats d’Estudis del Vallès. El primer terç del segle XX al Vallès 30/05/2017

El proper dissabte 3 de juny es durà a terme al MNACTEC (Rambla d’Ègara, 270 – Terrassa) la tercera edició de la Trobada d’Entitats d’Estudis del Vallès, que en aquesta ocasió es dedicarà al primer terç del segle XX al Vallès.

 

La trobada s’inaugurarà a les deu del matí i, posteriorment, l’historiador i professor de la UAB Josep Puy impartirà la conferència “L'esforç, la lluita i el compromís del passat enfront l'oblit del present”, per després passar-se a presentar les comunicacions aportades a la trobada. Després del dinar, opcional, es visitarà l’exposició “La fàbrica tèxtil”.

 

La inscripció a la trobada, que es pot realitzar fins al dimecres 31 de maig al telèfon 93.780.54.60 o bé a l’adreça cehterrassa@gmail.com, és gratuïta, mentre que el dinar té un preu de 16,50 € (tothom que vulgui quedar-se a dinar haurà de fer-ne l’ingrés i enviar el resguard del pagament abans del 31/05/17 al número de compte 0182 1786 19 0200059581, especificant el nom del centre i de la persona).

 

Aquesta activitat està organitzada pel Centre d’Estudis Històrics de Terrassa, la CCEPC i l’Institut Ramon Muntaner, amb la col·laboració del Departament de Cultura, l’Ajuntament de Terrassa, l’Arxiu Històric Comarcal de Terrassa, els centres d’estudis del Vallès i el MNACTEC.

 

Trobareu el programa definitiu de la trobada a l’arxiu adjunt a aquesta notícia.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.