XXII Trobada de Centres d’Estudis Locals i Comarcals de les Terres de Girona

XXII Trobada de Centres d’Estudis Locals i Comarcals de les Terres de Girona 08/05/2017

El dissabte 20 de maig es durà a terme a la Sala Sebastià Bosom de l’Arxiu Comarcal de la Cerdanya, a Puigcerdà, la XXII Trobada de Centres d’Estudis Locals i Comarcals de les Terres de Girona, organitzada per l’Arxiu Comarcal de la Cerdanya, el Museu Cerdà, l’Ajuntament de Puigcerdà, l’Institut d’Estudis Ceretans, el Grup de Recerca de Cerdanya, la CCEPC i l’Institut Ramon Muntaner.

La Trobada començarà amb la presentació de l’informe de la Comissió de Seguiment constituïda el 2016, per seguir amb la presentació de projectes i activitats de la CCEPC i de l’Institut Ramon Muntaner. Es continuarà amb la conferència “Bandolers a la Cerdanya, més enllà de la llegenda. Història social i noves oportunitats de recerca”, a càrrec de Lluís Obiols, historiador, arxiver i president de l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell. La Trobada també inclou un recorregut urbà pels principals punts d’interès de Puigcerdà i una visita a l’Arxiu Comarcal de la Cerdanya i al Museu Cerdà, per acabar amb un dinar al jardí del Museu Cerdà.

Tothom que estigui interessat en inscriure’s a aquesta trobada, té temps fins al 17 de maig, escrivint un correu electrònic a l’adreça ccepc@iec.cat o trucant al telèfon 93 328 85 85 ext. 131. Trobareu el programa complet de la trobada al document adjunt a aquesta notícia.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.