XX Convocatòria d'ajuts per a l'organització de congressos, jornades, itineraris i trobades de l'Institut Ramon Muntaner 2021-10-01

Descripció
L'Institut Ramon Muntaner obre la XX convocatòria de subvencions per a la realització de congressos, jornades, cursos (entenent per cursos aquells que comportin la consecució de crèdits universitaris o que tinguin una quota d’inscripció i un certificat final d’assistència), itineraris i trobades territorials d’entitats que es realitzin durant l'any 2022.

Poden optar a aquesta convocatòria els centres i instituts d’estudis de recerca local i comarcal que realitzin una activitat sobre patrimoni (cultural, natural, històric, artístic, lingüístic, etnològic o arqueològic), literatura, llengua, art, geografia, educació, integració social, factors de desenvolupament econòmic d’una regió, o temes mediambientals.

La quantia de cada ajut oscil·larà entre un mínim de 300 € i un màxim de 1.500 €.

La data màxima de presentació de les sol·licituds és el divendres 1 d’octubre de 2021.

Podeu consultar les bases a l'arxiu adjunt. Per a més informació podeu escriure a l'adreça electrònica nuria@irmu.org o trucar al telèfon 977 40 17 57.
Bases de la XX Convocatòria d'ajuts per a l'organització de congressos, jornades, itineraris i trobades de l'Institut Ramon Muntaner Llista provisional d'admesos i exclosos Resolució definitiva

  Convocatòries