Jornades de Memòria Històrica i de Democràtica

Data inici 2020-01-22 Data fi 2020-01-28 Localització Sant Feliu de Llobregat
Organitzada per Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat Adreçada a Tothom Preu Gratuït
Centre Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat Hora 19.00 h Adreça Centre Cívic Mas Lluí i Ateneu Santfeliuenc - Sant Feliu de Llobregat, Barcelona
Entitats que hi col·laboren
Ateneu Santfeliuenc, Eumo Editorial, Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Associació per la Memòria Històrica i Democràtica del Baix Llobregat
Informació adicional
Dimecres 22 de gener de 2020 - 19.00 h.
Centre Cívic Mas Lluí - Sant Feliu de Llobregat

"El franquisme a Catalunya. Història i memòria a propòsit de la repressió franquista". Conferència a càrrec de Conxita Mir i Curcó, doctora en història a la Universitat de Lleida, i presentació de la revista "Memòria Antifranquista del Baix Llobregat" (n. 19 extraordinari) amb Tina Merino, directora de la revista i historiadora.

Dijous 23 de gener de 2020 - 19 h.
Ateneu Santfeliuenc - Sant Feliu de Llobregat

"Franquisme i l'exili santfeliuenc de 1939". Conferència a càrrec de Maribel Ollé Torren, historiadora i investigadora de l'exili a Sant Feliu, i Jordi Amigó Barbeta, historiador i arxiver municipal de Sant Just Desvern, estudiós de la fi de la guerra a la comarca del Baix Llobregat.

Dimarts 28 de gener de 2020 - 19.00 h.
Ateneu Santfeliuenc - Sant Feliu de Llobregat

"¡Ha llegado España! La política del franquisme a Catalunya (1938-1977)". Presentació del llibre a càrrec de Martí Marin Corbera, autor del llibre, doctor en història contemporània i docent a la UAB, Francesc Vilanova, historiador i profesor de la UAB, i Montse Ayats, directora de l'editorial Eumo.

 Activitats dels centres