CARNET

Us presentem el carnet Recercat per als socis dels centres d'estudis, una iniciativa de la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana i de l'Institut Ramon Muntaner. L'objectiu d'aquest carnet és crear un element que ens identifiqui com a col·lectiu i que sigui una eina a través de la qual oferir avantatges en diferents àmbits, principalment vinculats al món de la cultura.

Si el voleu tenir el carnet Recercat, contacteu amb el vostre centre per a què ens comuniquin les vostres dades per a proporcionar-vos-el. Les vostres dades identificatives formaran part d’un fitxer, titularitat de l’Institut Ramon Muntaner (IRMU) per a tenir el control dels carnets confeccionats, actualització, baixes, i que ens permetrà realitzar estadístiques referents al nombre de socis que gaudeixin el carnet.

Per descarregar-vos el llibret de les ofertes del carnet recercat en format pdf, cliqueu aquí

Cerqueu les vostres promocions

Text
Descompte de 10% en tots els serveis Assessorament gratuït i proves pilot en digitalització
Enllaços
http://www.artyplan.com
Text
Descompte del 12% sobre tots els serveis realitzats en el Centre Termolúdic Caldea i el Centre Wellness INÚU i adquirits a les seves recepcions (excepte restauració i botigues)
Enllaços
http://www.caldea.com
Text
Descompte d'un 10% en la ceràmica de producció pròpia en totes les compres superiors a 20 €.
Enllaços
http://www.camillaperez.com
Text
Descompte del 20% en la quota anual Modalitat bàsica (sense Regal Club i revista TR3SC en format digital) de 34 a 26 € Descompte del 20% en la quota TR3SC (amb Regal Club i revista TR3SC en format imprès) de 53 a 43 € El carnet del CLUB TRESC és vàlid per a tu i l'acompanyant que triïs.
Enllaços
http://www.tresc.cat/promo/irmu
Descarregueu-vos el pdf
Text
Descompte del 10% en El Bosc Animat Descompte del 2X1 en el circuit de maquetes
Enllaços
http://www.catalunyaenminiatura.com
Text
Aplicació de la tarifa reduïda en l'entrada al museu
Enllaços
http://www.ccgarraf.cat
Text
Oferta de 2 x 1 en la compra de l'entrada general Descompte del 50% en la compra de l'entrada familiar (2 adults i 2 infants)
Enllaços
http://www.ciutadellaiberica.com
Text
Descompte del 10% en les compres dels licors elaborats pel Comú de Particulars a les persones que visiten la fàbrica/botiga.
Enllaços
http://www.comudeparticulars.cat
Text
Promoció de 2 x 1 en la compra de l'entrada a la Casa Gassia, cap de l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu
Enllaços
http://www.ecomuseu.com
Text
Descompte del 20 % en la subscripció a la revista Afers. Fulls de recerca i pensament. Descompte del 15 % en llibres o números solts de revistes als subscriptors d'Afers. En fer la comanda, caldrà indicar que teniu el carnet Recercat a l'apartat Observacions perquè s'activi el descompte.
Enllaços
http://www.editorialafers.cat
Text
Descompte del 10% en la compra de publicacions de l'editorial Barcino contactant directament amb l'editorial
Enllaços
http://www.editorialbarcino.cat
Text
Descompte del 10 % en el preu de la matrícula en els seus cursos de postgrau i de formació especialitzada
Enllaços
http://www.esaged.net
Text
Descompte del 50% en el preu de l'entrada
Enllaços
http://www.fassinabalanya.cat
Text
Descompte del 20% en la compra del llibre "Ateneus: Cultura i llibertat. Associacionisme a la Catalunya contemporània" (preu de venda: 25€)
Enllaços
http://www.ateneus.cat/llibre-ateneus-2/
Text
Descompte del 20% en el preu de l'entrada general a la Fundació Palau Descompte del 15% en el preu de les entrades del Festival Poesia i +
Enllaços
http://www.fundaciopalau.com
Text
Codis de descompte en el registre de dominis .cat
Enllaços
http://www.fundacio.cat
Text
Descompte del 10% en reserva d'habitacions, sobre el millor preu disponible (no acumulable a ofertes o promocions especials) Per fer la reserva cal especificar usuari (targeta) i clau (RECERCAT)
Enllaços
http://www.husa.es
Text
Descompte del 15% en totes les reparacions de maquinària efectuades en el propi servei tècnic de CRC Descompte del 3 % en la compra de productes informàtics i consumibles feta a la botiga de CRC (queden exclosos productes de la marca Apple i possibles promocions i ofertes vigents a CRC)
Enllaços
http://www.informaticacrc.com
Text
Descompte del 15% sobre el preu de venda de les seves publicacions
Enllaços
http://www.iev.cat
Text
Condicions de client preferent: - Higiene bucal per 22 € - 20% de descompte en tot tipus de tractament - Visita, revisions i radiografies intrabucals gratuïtes - Finançament a 18 mesos sense interessos i altres opcions a consultar Per gaudir del serviu caldrà presentar el carnet i donar el codi de client A905 a la recepció dels centres odontològics
Enllaços
http://www.ioa.cat
Descarregueu-vos el pdf
Text
Descompte del 30% en la subscripció anual a la revista L'Avenç, que suposa també un descompte del 10% en les seves publicacions
Enllaços
http://www.lavenc.cat
Text
Descompte del 20% en la primera comanda de productes ecològics Oferta de “preu amic” a través del codi promocional LLVRM13
Enllaços
http://www.laliniaverda.com
Text
Oferta 2 X 1 en la compra d'entrades a espectacles literaris i musicals
Enllaços
www.llibresebrencs.org
Text
Descompte del 5% a tots els socis dels centresd'estudis que presentin el carnet
Enllaços
http://www.llibrerialacultural.cat
Text
Promoció de 200 llibres per 610 €, tot inclòs (Consulteu característiques) Regal, amb la comanda, de la mateixa quantitat de punts de llibre personalitzats amb la portada del llibre Lliurament ràpid i gratuït a tota Catalunya
Enllaços
http://www.llibrexpres-cat.com
Text
Descompte del 50% en el preu de l'entrada a un dels museus i de l'entrada conjunta
Enllaços
http://www.museusdebanyoles.cat
Text
Aplicació de la tarifa reduïda en l'entrada al museu
Enllaços
http://www.museudecervera.cat
Text
Descompte del 10% en la compra de llibres editats pel museu
Enllaços
http://www.museutarrega.com
Text
Tarifa D reduïda. Representa aproximadament un 20% menys que la normal, en el preu de l'entrada al conjunt arqueològic “Termes – Decumanus”.
Enllaços
http://www.museudebadalona.cat
Text
Aplicació de la tarifa amb descompte en l'entrada al museu Descompte del 10% en la compra d'articles de la botiga del museu
Enllaços
http://www.museuvidarural.cat
Text
Descompte del 50% en el preu de l'entrada al museu
Enllaços
http://www.museuterresebre.cat/
Text
Descompte del 50 % en les visites de caràcter individual i/o familiar, màxim quatre persones, a l'exposició permanent del Museu Marítim de Barcelona Descompte del 10% en la compra de llibres de la botiga del museu
Enllaços
http://www.mmb.cat/
Text
Descompte del 30% en el preu de l'entrada
Enllaços
http://www.mnac.cat
Text
Descompte del 10% sobre el preu de PVP en tot el material d’oficina, escolar, escriptura, maquinària d’oficina, impressores, etc. Descompte del 5% sobre el preu PVP en consumibles d’informàtica (tòners i tintes)
Enllaços
www.papeleriasegarra.com
Text
Descomptes en serveis propis: a) assegurances personals; estalvi ètic i solidari, cotxe compartit i energies renovables b) botiga virtual de consum responsable i altres serveis: descomptes a comerços, cellers, abacus Els descomptes per l'apartat b) es poden aconseguir sol·licitant ser soci de consum sense cap cost. (cost habitual 6 €)
Enllaços
http://www.arccoop.cat
Text
Pack Events Recercat 50 cartells A3 i 500 flyers 10x21 cm per 90 € Regal del material de difusió imprès (flyers i cartells) a les exposicions Descompte del 5% en altres productes (desplegables, llibres, etc.) Lliurament gratuït a tota Catalunya
Enllaços
http://www.psicografics.com
Text
Descomptes en els espectacles professionals de teatre, música i dansa
Enllaços
http://www.vilafranca.cat
Text
Descompte del 5% de les seves publicacions En cas de fer una compra anual superior a 40€ es regalarà un llibre de la col·lecció de la Biblioteca Joan Amades – llegat Consol Mallofré (mentre hi hagi existències).
Enllaços
http://www.tradillibreria2.webnode.cat/
Text
Descompte del 10% en temporada baixa, excepte ponts i festius, en qualsevol tipus d'allotjament als vilars de Sant Hilari Sacalm, Arnes i Cardona
Enllaços
http://www.vilarsrurals.com
Text
Mitjançant el conveni amb Xcom digital, els usuaris del carnet Recercat podreu accedir a promocions puntuals (subscripcions a revistes, entrades a activitats culturals...), de les quals us anirem informant puntualment i que també trobareu a http://www.irmu.org/base/booklet.
Enllaços
http://www.xcom.es
Descarregueu-vos el pdf