Tastets de Patrimoni

El programa Tastets de patrimoni, organitzat per la Biblioteca Pública de Tarragona i l'IRMU, té per objectiu donar a conèixer de primera mà, i posar en valor així, el patrimoni de les comarques de Tarragona a través de la presentació de rutes i activitats culturals per part dels centres d'estudis.

Es tracta de presentacions adreçades al públic en general que estigui interessat en conèixer el patrimoni més proper, i també a professorat de primària i secundària que contempli en la seva programació la realització de sortides culturals. Les xerrades van a càrrec dels propis centres d'estudis, que en són també autors o impulsors de la posada en valor del patrimoni.

Els Tastets es complementen amb una sortida en què es veuen in situ els espais patrimonials presentats en les xerrades i que també van a càrrec dels mateixos centres d’estudis.

Aquest programa, endegat l’any 2009, ja té un llarg recorregut i és una de les activitats amb més resposta de públic de les que es realitzen amb col·laboració amb els centres d’estudis.