XIV Jornada d'Etnologia de les Terres de l'Ebre

Jornada d'Etnologia de les Terres de l'Ebre

Descarrega't el programa fent clic a la imatge.

Vindreu al dinar?*
Accepto la LOPD

* Els camps assenyalats són obligatoris.

La inscripció a la jornada és gratuïta i dóna dret al dossier de la jornada i a un certificat d'assistència (en aquest cas, cal emplenar els camps NIF i adreça postal).

Aquelles persones inscrites que vulguin assistir al dinar que s'organitza dins la jornada han d'efectuar un ingrés de 17 € abans del 31 d'octubre al compte ES 97 2100 0180 8302 0027 7863 fent constar el concepte "XIV Jornada d'Etnologia" i el vostre nom complet. Envieu el comprovant bancari del pagament a elena@irmu.org

D'acord amb l'establert en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, consentiu que les dades personals que ens faciliteu siguin incloses en un fitxer del qual és responsable l'Institut Ramon Muntaner, la finalitat del qual és la comunicació amb els participants del la XIV Jornada d'Etnologia de les Terres de l'Ebre i la difusió de les activitats d'aquesta jornada. Aquesta subscripció està restringida als majors de 14 anys. En el cas de ser menor d'aquesta edat, es requereix el consentiment dels tutors legals. Podeu accedir, rectificar, cancel·lar o oposar-vos a aquestes dades, enviant-nos un correu electrònic a l'adreça pineda@irmu.org i indicant el dret que voleu exercir.