La Fundació Bosch i Cardellach presenten el documental "Flor i tavella. El conreu de la mongeta del ganxet"

La Fundació Bosch i Cardellach presenten el documental "Flor i tavella. El conreu de la mongeta del ganxet" 01/12/2021

El proper dijous 2 de novembres a les 19 hores tindrà lloc al Cinema l'Alhambra (C. Calàbria, 13), a la Garriga, la jornada "Reptes de futur del cultiu de la mongeta del ganxet".

La jornada està organitzada pel Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, la Fundació Bosch i Cardellach, Vallesos, l'Associació Agrària La Garriga i Agrària Vallès i s'emmarca en el Pla Anual 2021 de Transferència Tecnològica

En aquest context, es portarà a terme la presentació del documental Flor i tavella. El conreu de la mongeta del ganxet, la presentació del qual anirà a càrrec de l'historiador Josep Alavedra i el periodista Rafael Uyà, qui han produït i gravat el documental. 

Aquest documental és el fruït de tres anys de seguir el cultiu de la mongeta del ganxet al Vallès. A més, es tracta d'una iniciativa d'Immaterial Vallès de la Fundació Bosch i Cardellach, que pretén recuperar el patrimoni cultural local. 

Després d'aquesta primera activitat, també hi haurà una taula rodona titulada "Reptes de futur del cultiu de la mongeta del ganxet al Vallès", la qual anirà a càrrec de: 

  • Isidre Catafal (productor de La Garriga, president de l'Associació Agrària La Garriga. 

  • Ramon Casamada (productor Castellar del Vallès). 

  • Ramon Viure (productor i president de la Cooperativa Agrària del Vallès). 

  • Modera: Vicenç Relats (director de la revista Vallesos). 

Aquesta jornada està oberta al públic. 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.