El proper divendres es porten a terme els Matinals de Llengua: "Joves i xarxes socials. Oportunitats i repte per al català"

El proper divendres es porten a terme els Matinals de Llengua: "Joves i xarxes socials. Oportunitats i repte per al català" 01/12/2021

La Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya organitza la darrera sessió dels Matinals de Llengua què es portarà a terme el proper divendres 3 de desembre a les 10 hores en format presencial i en línia. 

Es tracten d'unes sessions tècniques de caràcter monogràfic que es van programar al llarg del 2021 en una jornada i set sessions amb l'objectiu d'abordar la situació de la llengua des de diferents àmbits. 

En aquesta ocasió, es portarà a terme la darrera sessió què té per títol "Joves i xarxes socials. Oportunitats i repte per al català".

En aquesta Matinal es presentaran els resultats de l'informe "Català, youtubers i instagramers. Un punt de partida per promoure l'ús de la llengua", elaborat pel CUSC-UB per encàrrec de la Secretaria de Política Lingüística. S'oferirà un estat de la qüestió sobre la situació del català a les xarxes en els continguts destinats al públic juvenil, s'exposaran les causes de la situació de minorització en què es troba la llengua en aquest àmbit i s'apuntaran una sèrie de propostes per revertir-la.

Aquesta sessió està dirigida als professionals de la llengua: tècnics del Consorci per a la Normalització Lingüística, planificadors i dinamitzadors lingüístics de l'Administració i de serveis lingüístics d’universitats i organitzacions diverses, persones vinculades a entitats de llengua, etc.

Es comptarà amb l'obertura a càrrec de F. Xavier Vila (secretari de Política Lingüística) i amb els ponents: 

  • Avel·lí Flors-Mas, investigador del CUSC-UB i professor de la Universitat de Barcelona

  • Marina Massaguer, investigadora del CUSC-UB i de la UOC.

Places presencials exhaurides. Tanmateix, us hi podeu inscriure per seguir la sessió en línia: INSCRIPCIONS

Més informació: https://llengua.gencat.cat/


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.