Es lliuren els IV Premis Antoni Carné

Es lliuren els IV Premis Antoni Carné 25/11/2021

L'ens de de l'Associacionisme Cultural Català us conviden al lliurament dels IV Premis Antoni Carné de l'Associacionisme Cultural Català.

L'acte de lliurament es portarà a terme el proper dijous 25 de novembre de 2021, a les 19 hores, a l'Orfeó Martinenc (Av. Meridiana, 97), a Barcelona.

El comunicador Pau Benavent serà el presentador de l'acte, l'encarregat d'anunciar els guanyadors i finalistes en les cinc categories d'aquesta convocatòria: Persona, Mitjà de Comunicació, Activitat, Programa i Entitat.

Com és habitual, l'acte oferirà actuacions dels col·lectius de cultura popular i la projecció d'un documental, "Les veus de les joves", dedicat enguany a la participació juvenil i el relleu generacional a les entitats.

La gala comptarà amb la presència de la directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, Adelaida Moya.

Els Premis Antoni Carné concedeixen 3.000 € pel guanyador del Premi BBVA a l'Entitat de l'Associacionisme Cultural, i 1.000 € pels guanyadors dels Premis Previsora General al Programa i del Premi Arç Cooperativa a l'Activitat.

Així doncs, els Premis Antoni Carnés tracten de ser un reconeixement a la trajectòria de persones i entitats que treballen en la divulgació, dinamització i reflexió de l'associacionisme cultural català.

L'acte compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona. A més també s'ha comptat amb la implicació de la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA. A més, hi han col·laborat Previsora General i Arç Cooperativa. 

Més informació: https://www.ens.cat/ 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.