Ja podeu recuperar les sessions del FIET 2021

Ja podeu recuperar les sessions del FIET 2021 17/11/2021

El passat mes d'octubre es va celebrar la segona edició del Fòrum Internacional d'Educació i Tecnologia 2021.

Enguany, en un format virtual, el Fòrum es va celebrar els dies 27, 28 i 29 d'octubre i es va dedicar al tema de "La Investigació i la innovació en Tecnologia Educativa en l'era digital". 

Aquest Fòrum pretén ser un espai de trobada d'investigadors de rellevància internacional relacionats amb el món de l'educació i la tecnologia perquè reflexionin, discuteixin i facin propostes de manera conjunta sobre el paper de la recerca en tecnologia i educació com a element transformador de l'educació en un context digital per tal de contrastar i buscar solucions a algunes de les mancances actuals de la recerca en Tecnologia Educativa.

En aquest context, la directora de l'IRMU, M. Carme Jiménez, va participar en aquesta segona edició del Fòrum liderant la línia 6 sobre "Educació, cultura i tecnologia", en el marc de l'eix 2: Processos d’integració i transferència de la recerca i la innovació en tecnologia educativa, i va presentar els resultats del grup 6. 

Així doncs, ara el FIET ofereix lliurement una seixantena de vídeos que recullen les diferents sessions d'aquesta segona edició. Podeu recuperar aquestes sessions a través del canal de Youtube del FIETLlista de reproducció


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.