L'IEVA obre la recepció de comunicacions per al V Congrés d'Estudis de la Vall d'Albaida

L'IEVA obre la recepció de comunicacions per al V Congrés d'Estudis de la Vall d'Albaida 16/11/2021

L'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida havia de celebrar els dies 6 i 7 de novembre de 2020, a Castelló de Rugat, la cinquena edició del congrés d'estudis comarcal. Tanmateix, la pandèmia de Covid-19 va provocar l'ajornament del congrés fins a l'any 2022.

Així doncs, el V Congrés d'Estudis de la Vall d'Albaida es celebrarà els dies 1 i 2 d'abril de 2022 a Castelló de Rugat, amb el lema "La Vall d'Albaida [co]marca de futur".

Durant els dos dies hi haurà conferències, ponències i comunicacions, a més d'activitats complementàries què propiciaran les reflexions, investigacions i sobretot marcar reptes per a construir la comarca que es vol, la comarca del futur. 

En aquest context, l'IEVA informa que ha obert el termini per presentar comunicacions per al cinquè Congrés. Dites comunicacions es podran presentar fins al 31 de gener de 2022 via correu electrònic: congreieva2020@gmail.com

Les persones que de forma individual o col·lectiva i les associacions que vulguin presentar una comunicació, hauran de presentar-ne un resum en format electrònic, d'un màxim de 3.000 caràcters (Times New Roman, mida 12, interlineat senzill).

A més, la inscripció com a assistent romandrà oberta del 15 de gener al 15 de març de 2022 i podreu formalitzar la vostra inscripció a través de l'enllaç següent: INSCRIPCIONS 

A la web del Congrés trobareu tota la informació disponible, tant per a les inscripcions com per a la presentació de les comunicacions: http://congres5.ieva.info 

El congrés està organitzat per l'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida, amb el suport de l'Ajuntament de Castelló de Rugat i l'IES de Castelló de Rugat, i la col·laboració de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida, l'Ajuntament d'Ontinyent i Caixa Ontinyent.

Al següent enllaç trobareu el programa provisional del Congrés: PROGRAMA 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.