XIV Trobada de centres d'estudis i d'estudiosos d’Eramprunyà a Begues

XIV Trobada de centres d'estudis i d'estudiosos d’Eramprunyà a Begues 10/11/2021

El Centre d'Estudis Beguetans organitza la XIV edició de la trobada de centres d'estudis i d'estudiosos d'Eramprunyà què tindrà lloc el proper dissabte 13 de novembre al teatre El Goula del Centre Cívic (plaça de l'U d'Octubre de 2017, núm. 1), a Begues. 

Enguany, la catorzena edició està dedicada a "La llar a Eramprunyà: llocs i formes de viure abans del s. XX". En aquest context, es presenten un total d'onze ponències i comunicacions relacionades amb aquest tema i ubicades a l'àmbit geogràfic de l'antiga baronia d'Eramprunyà i terres adjacents com els actuals municipis de Castelldefels, Begues, Gavà, Viladecans, Sant Climent de Llobregat i Sant Boi de Llobregat. 

En aquesta edició de la trobada hi participaran el Centre d'Estudis de Gavà, GREHIC, Grup Tres Torres, La Rutlla Centre d'Estudis Santboians, Land Art Associació Catalunya, +de1000 Històries de St. Climent de Llobregat i CIPAG Col·lectiu per la investigació de la prehistòria i l'arqueologia del Garraf - Ordal. 

L'assistència a la trobada és gratuïta i oberta per a tothom.

La Trobada compta amb la col·laboració de la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana, l'Ajuntament de Begues, el Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat i l'Institut Ramon Muntaner.

Al document adjunt a la notícia trobareu el programa de la trobada. 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.