Cambrils acull l'exposició "Josep Maria Recasens. Passió per la hidràulica"

Cambrils acull l'exposició "Josep Maria Recasens. Passió per la hidràulica" 10/11/2021

Aquest dimecres 10 de novembre, a les 19.30 hores, s'inaugurarà l'exposició "Josep Maria Recasens. Passió per la hidràulica" a la Torre de l'Ermita (Carrer de la Verge del Camí, 30), a Cambrils. 

L'exposició està organitzada pel Museu d'Història de Cambrils i el Centre d'Estudis Cambrilencs i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cambrils, la Diputació de Tarragona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. 

L'entrada a l'acte és gratuïta. 

Aquesta exposició s'emmarca com a una activitat prèvia a la X Trobada de Centres d'Estudis del Camp de Tarragona, la Conca de Barberà i el Priorat, què enguany està dedicada al patrimoni hidràulic i què tindrà lloc el proper dissabte 13 de novembre al Centre Cultural de Cambrils. 

L'organització d'aquesta edició compta amb la participació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana, l'Institut Ramon Muntaner, el Centre d'Estudis Cambrilencs i el Museu d'Història de Cambrils.

A més, la trobada compta amb el suport de l'Ajuntament de Cambrils, la Fundació Josep Irla i la Diputació de Tarragona.

L'edició d'aquesta trobada porta per títol "Patrimoni hidràulic i recerca local al territori" i es marca l'objectiu d'analitzar el patrimoni hidràulic en un sentit ampli (molins bladers, drapers o  paperers, entre d’altres, mines d’aigua, tèxtils, farineres, sèquies, sènies, minicentrals, etc.) de la Conca de Barberà, el Priorat i el Camp de Tarragona, partint de la recerca històrica per entendre'n el present, però sobretot per reflexionar-hi i debatre'n les possibilitats de preservació i intervenció futures.

Teniu tota la informació de la trobada al següent enllaç: https://www.irmu.org/news/3358 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.