El GRTP presenta el llibre "Documents notarials relacionats amb el mas d'en Colom (1501-1955)"

El GRTP presenta el llibre "Documents notarials relacionats amb el mas d'en Colom (1501-1955)" 03/11/2021

El Grup de Recerques de les Terres de Ponent us convida a la presentació del llibre Documents notarials relacionats amb el mas d'en Colom (1501-1955), obra del Dr. Josep M. Llobet i Portella

La presentació es portarà a terme el proper dissabte 6 de novembre a les 10 hores al Mas de Colom - Casa Borges (a la sortida de Tàrrega).

Aquesta presentació està inclosa dins el programa de celebració dels actes del 125è aniversari del International Group Borges, actuals propietaris del mas d'en Colom.

Gràcies a la col·laboració de la Grup Internacional Borges, l'empresa oferirà una recepció i benvinguda a càrrec del Sr. Josep Pont (Grup Borges), prèvia a l'acte de presentació, i, posteriorment, oferirà una visita guiada al Mas d'en Colom a tots els assistents (11 - 14 hores). 

La presentació del llibre comptarà amb els parlaments del Sr. Toni Palou (director dels Premis Culturalia), Sr. Miquel Torres (president del Grup de Recerques de les Terres de Ponent) i el Sr. Joan Ramón González (arqueòleg - excap d'Arqueologia de la Diputació de Lleida). 

Enllaç al formulari d'inscripció: https://forms.office.com/r/aZYx163Sa6 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.