L'Esbart Català de Dansaires us convida a la xerrada "És la melodia del mestre Tomàs?"

L'Esbart Català de Dansaires us convida a la xerrada "És la melodia del mestre Tomàs?" 03/11/2021

L'Esbart Català de Dansaires organitza una nova sessió dedicada als aniversaris dels directors de l'Esbart  Català de Dansaires Cohí Grau i Joan Tomàs en commemoració dels 100 i 150 anys dels seus naixaments.

Aquesta xerrada, titulada "És la melodia del mestre Tomàs?", anirà a càrrec de Liliana Tomás, comissària de l'any Tomàs, i Joan Gómez, director musical de l'Esbart Català de Dansaires. 

A la xerrada es podran escoltar talls de danses i balls recollits per en Joan Tomàs que Cohí Grau va instrumentar per a cobla per l’Esbart Català de Dansaires. 

Liliana Tomás i Joan Gómez parlaran també de la dificultat de les recol·leccions i l'exactitud de les localitzacions de la música tradicional. 

La xerrada es portarà a terme el proper dijous 4 de novembre a les 20 hores a la Casa dels Entremesos de Barcelona (Plaça de les Beates, 2).

L'activitat es farà en format presencial però també es podrà seguir en directe a través de l'Instagram de l'Esbart Català de Dansaires

L'entrada és lliure però amb aforament limitat. 

Aquest cicle de xerrades compten amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona, la Federació d'Entitats de Cultura Popular i Tradicional de Barcelona Vella i La Casa dels Entremesos i la Diputació de Barcelona. 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.